Results 1 to 5 of 5

Thread: USB Datapens and Compressed bundles

  1. #1
    thinBasic MVPs
    Join Date
    May 2007
    Location
    UK
    Posts
    1,427
    Rep Power
    160

    USB Datapens and Compressed bundles

    I have two issues with the bundle the first is if i create a bundle that is compressed it will not work because it claims libraries are missing.

    Second problem is when a script is encrypted it changes the filename and I use the filename for the titlebar.

    Here some examples of the problems.

    Attached Files Attached Files
    Home Desktop : Windows 7 - Intel Pentium (D) - 3.0 Ghz - 2GB - Geforce 6800GS
    Home Laptop : WinXP Pro SP3 - Intel Centrino Duo - 1.73 Ghz - 2 GB - Intel GMA 950
    Home Laptop : Windows 10 - Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz, 2401 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) - 4 GB - Intel HD 4400
    Work Desktop : Windows 10 - Intel I7 - 4 Ghz - 8GB - Quadro Fx 370

  2. #2
    thinBasic author ErosOlmi's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Milan - Italy
    Age
    57
    Posts
    8,793
    Rep Power
    10

    Re: USB Datapens and Compressed bundles

    Michael,

    I just talked with Roberto about your issues.
    I will be able to find time to work on those issue hopefully this week, max next week.
    I think he already has detected the reasons why this is happening.

    He will reply soon.

    Ciao
    Eros
    www.thinbasic.com | www.thinbasic.com/community/ | help.thinbasic.com
    Windows 10 Pro for Workstations 64bit - 32 GB - Intel(R) Xeon(R) W-10855M CPU @ 2.80GHz - NVIDIA Quadro RTX 3000

  3. #3
    thinBasic MVPs
    Join Date
    May 2007
    Location
    UK
    Posts
    1,427
    Rep Power
    160

    Re: USB Datapens and Compressed bundles

    Is there any news on this Eros, I am not so worried about the compression its more the title I would like to retain at the moment.
    Home Desktop : Windows 7 - Intel Pentium (D) - 3.0 Ghz - 2GB - Geforce 6800GS
    Home Laptop : WinXP Pro SP3 - Intel Centrino Duo - 1.73 Ghz - 2 GB - Intel GMA 950
    Home Laptop : Windows 10 - Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz, 2401 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) - 4 GB - Intel HD 4400
    Work Desktop : Windows 10 - Intel I7 - 4 Ghz - 8GB - Quadro Fx 370

  4. #4
    thinBasic author ErosOlmi's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Milan - Italy
    Age
    57
    Posts
    8,793
    Rep Power
    10

    Re: USB Datapens and Compressed bundles

    You are right.
    I promised something I didn't maintained

    I cannot say more at the moment: Roberto is not around and to change something in Bundling area I need to study sources a bit because I never had a look at them.
    Give me some more time ...
    www.thinbasic.com | www.thinbasic.com/community/ | help.thinbasic.com
    Windows 10 Pro for Workstations 64bit - 32 GB - Intel(R) Xeon(R) W-10855M CPU @ 2.80GHz - NVIDIA Quadro RTX 3000

  5. #5
    thinBasic MVPs
    Join Date
    May 2007
    Location
    UK
    Posts
    1,427
    Rep Power
    160

    Re: USB Datapens and Compressed bundles

    No problem I can see you have had other issues.
    Home Desktop : Windows 7 - Intel Pentium (D) - 3.0 Ghz - 2GB - Geforce 6800GS
    Home Laptop : WinXP Pro SP3 - Intel Centrino Duo - 1.73 Ghz - 2 GB - Intel GMA 950
    Home Laptop : Windows 10 - Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz, 2401 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) - 4 GB - Intel HD 4400
    Work Desktop : Windows 10 - Intel I7 - 4 Ghz - 8GB - Quadro Fx 370

Similar Threads

  1. CWAD (AKA: Compressed, Where's All the Data)
    By ISAWHIM in forum User files and/or user projects
    Replies: 15
    Last Post: 23-10-2008, 17:47

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •