Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: TopDown3D [Instant] status

  1. #11
    thinBasic MVPs kryton9's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Naples, Florida & Duluth, Georgia
    Age
    68
    Posts
    3,869
    Rep Power
    404

    Re: TopDown3D [Instant] status

    He he he that is funny. Actually you wrote it well, I just took shots meaning another way (like shots in a movie or scene, the overall look) and you meant it as actual weapon shots

    Oh that will be fun to work on today. Thanks.

    I love that font making program. I am ready to move the czech republic now, I know the language. Well enough to use that great app

    Here are some common but easy to read fonts that look like military could use too that I just made with tfc.
    Attached Files Attached Files
    Acer Notebook: Win 10 Home 64 Bit, Core i7-4702MQ @ 2.2Ghz, 12 GB RAM, nVidia GTX 760M and Intel HD 4600
    Raspberry Pi 3: Raspbian OS use for Home Samba Server and Test HTTP Server

  2. #12
    Super Moderator Petr Schreiber's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Brno - Czech Republic
    Posts
    7,129
    Rep Power
    732

    Re: TopDown3D [Instant] status

    ;D

    thanks a lot kryton, good you know the language now like that
    I must go offline now, but see you tommorow !


    Thanks,
    Petr
    Learn 3D graphics with ThinBASIC, learn TBGL!
    Windows 10 64bit - Intel Core i5-3350P @ 3.1GHz - 16 GB RAM - NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB

  3. #13
    thinBasic MVPs kryton9's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Naples, Florida & Duluth, Georgia
    Age
    68
    Posts
    3,869
    Rep Power
    404

    Re: TopDown3D [Instant] status

    Petr, I tried doing a low poly model and exporting it, it worked, but the material is assigned to the model and if you make a display list, the material doesn't change.
    That is what I tried first.

    So then I just used a tbgl sphere and made small bmps for it.

    Let me know if this is what you were thinking?

    This is just a test program.

    c changes the colors, just 3 for now
    spacebar changes the shape
    esc to exit.

    At that scale I think all 3d will look 2 d? You can tweak the program or write a new one maybe to show if you were thinking something different.
    Attached Files Attached Files
    Acer Notebook: Win 10 Home 64 Bit, Core i7-4702MQ @ 2.2Ghz, 12 GB RAM, nVidia GTX 760M and Intel HD 4600
    Raspberry Pi 3: Raspbian OS use for Home Samba Server and Test HTTP Server

  4. #14
    Super Moderator Petr Schreiber's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Brno - Czech Republic
    Posts
    7,129
    Rep Power
    732

    Re: TopDown3D [Instant] status

    Hi kryton,

    I think this is good, textures are nice.
    I can always reduce LOD for spheres, so when in trouble with speed this can be arranged realtime.

    Thanks a lot, I think this is enough for now,
    Petr
    Learn 3D graphics with ThinBASIC, learn TBGL!
    Windows 10 64bit - Intel Core i5-3350P @ 3.1GHz - 16 GB RAM - NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB

  5. #15
    thinBasic MVPs kryton9's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Naples, Florida & Duluth, Georgia
    Age
    68
    Posts
    3,869
    Rep Power
    404

    Re: TopDown3D [Instant] status

    I can add many more colors if there are any you would like or maybe more contrast, let me know.
    Acer Notebook: Win 10 Home 64 Bit, Core i7-4702MQ @ 2.2Ghz, 12 GB RAM, nVidia GTX 760M and Intel HD 4600
    Raspberry Pi 3: Raspbian OS use for Home Samba Server and Test HTTP Server

  6. #16
    Super Moderator Petr Schreiber's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Brno - Czech Republic
    Posts
    7,129
    Rep Power
    732

    Re: TopDown3D [Instant] status

    Hi guys,

    I will not be on the net till Sunday ( tommorow I am out already ) but I hope good message is that topDown [instant] Alpha 3 will be released next week.

    Alpha 3 will contain few changes, not all critically important but I think there are details which can improve feeling from final game. Download should be smaller than till now.

    My next plan is to release Alpha 4 which will run on the almost final engine config ( 100% arranged ship and level formats ).


    Bye,
    Petr
    Learn 3D graphics with ThinBASIC, learn TBGL!
    Windows 10 64bit - Intel Core i5-3350P @ 3.1GHz - 16 GB RAM - NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB

  7. #17
    thinBasic author ErosOlmi's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Milan - Italy
    Age
    57
    Posts
    8,793
    Rep Power
    10

    Re: TopDown3D [Instant] status

    Thanks for the update Petr.
    www.thinbasic.com | www.thinbasic.com/community/ | help.thinbasic.com
    Windows 10 Pro for Workstations 64bit - 32 GB - Intel(R) Xeon(R) W-10855M CPU @ 2.80GHz - NVIDIA Quadro RTX 3000

  8. #18

    Re: TopDown3D [Instant] status

    Thanks for the news.

  9. #19
    thinBasic MVPs kryton9's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Naples, Florida & Duluth, Georgia
    Age
    68
    Posts
    3,869
    Rep Power
    404

    Re: TopDown3D [Instant] status

    Thanks Petr, will be neat to see what you have come up with to inspired us!!
    Acer Notebook: Win 10 Home 64 Bit, Core i7-4702MQ @ 2.2Ghz, 12 GB RAM, nVidia GTX 760M and Intel HD 4600
    Raspberry Pi 3: Raspbian OS use for Home Samba Server and Test HTTP Server

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Instant Action TopDown3D
    By kryton9 in forum Game general
    Replies: 8
    Last Post: 14-04-2007, 08:30

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •